Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn specialisten op het gebied van het reconditioneren van auto's. Andersgezegd het in topconditie brengen van uw voertuig. Dat doen we met de inzet van de juiste producten en gereedschappen, op basis van jarenlange ervaring.

Of het nu om uw eigen comfort gaat na aanschaf van een andere auto, of juist omdat u uw wagen wilt inruilen, wij hebben de juiste behandeling. Heeft u bijvoorbeeld twijfel over of de vloerbedekking in uw auto ooit nog fris zal ogen? Of ervaart u een penetrante nicotinegeur die uw liever kwijt bent? Laat ons vrijblijvend een voorstel doen, u zult er geen spijt van krijgen.

Steenslag & Kleine Schades

Heeft u steenslag of kleine schades in uw lak? Geheel overspuiten van een deel is vrij rigoreus. Een goedkopere en snellere manier die wij vaak toepassen is lokale behandeling met de "Stone Chip Repair" techniek.

We mengen een kleine hoeveelheid instant-lak die vrijwel naadloos aansluit op de bestaande. In meer dan 80% van de gevallen biedt dit een acceptabele oplossing.

Interieur Reinigen

Voor het reinigen van het interieur gebruiken wij professionele apparatuur en specifiek hiervoor ontwikkelde schoonmaak- en verzorgingsproducten. Wij maken uw auto echt weer als nieuw!

De bekleding, hemel, binnenzijde deuren, automatten, dashboarden, ramen en kofferruimtes komen allen aan bod. Optioneel is zelfs het reinigen van de velgen en/of de motorruimte. Ook is het mogelijk slechts een gedeelte van het interieur te reinigen.

Poetsen & Polijsten

Het herstellen van beschadigde lak. Weg met kleine krasjes die in de loop der tijd ontstaan door de autowasstraat, uw sleutelbos, takken en bossages.

Wij hebben inmiddels zoveel auto's behandeld dat we direct kunnen aangeven wat haalbaar is en wat het kost.

Speciale Lakverzegeling

Een lakverzegeling heeft als doel om de autolak van uw auto te voorzien van een langdurige bescherming. Deze bescherming wordt bereikt door het opvullen van de poriën van de autolak met een hoogwaardige wax op basis nano-technologie. Wanneer nagenoeg alle poriën gevuld zijn, is het oppervlak van de lak dicht en zeer glad. Hierdoor hecht vuil minder goed en ontstaat er daarnaast ook nog eens een diepere glans.

Een normale wax slijt na verloop van tijd. Door de verminderde werking raken de poriën weer geopend en hecht vuil weer, dat vervolgens inwerkt. Lakverzegeling gaat doorgaans een jaar lang mee en u kunt er gerust mee door de wasstraat.

uit recent ANWB-onderzoek blijkt:
"een nette, gepoetste auto heeft gemiddeld € 500 meer inruilwaarde"

Contact opnemen

Meijer Car Services
Lennart Meijer
Mobiel: (06) 24 999 508
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze Voorjaarsaanbieding!

Voorjaarsschoonmaak in uw auto?
De finishing touch is de buitenkant.
Wassen, polijsten/poetsen en waxen voor € 149! Klik hier voor meer info.

Laat u vrijblijvend terugbellen!

Uw naam
Ongeldige invoer
Tefoonnummer
Telefoonnummer ongeldig

Copyright © 2005 - 2013 Meijer Car Services • Ontwikkeling door E-COMMERZ